Architect Veerle Vander Aa

 

Visie:

Een huis moet in de eerste plaats een thuis zijn voor de bewoners. Elk project krijgt daarom bij ons een unieke en persoonlijke aanpak. De wensen van de bouwheer, de randvoorwaarden van de omgeving, de wetgeving en het beschikbare budget zijn project-eigen factoren die voor elk nieuw ontwerp tot één passend geheel gevormd worden met onze ontwerpvisie. Via een open dialoog trachten we steeds tot een ontwerp te komen waarin ook de bouwheer zich kan vinden en trots op kan zijn.

Onze ontwerpen staan voor eigentijdse architectuur waarin respect voor de omgeving, ruimtelijkheid, licht en de relatie met de buitenruimte een belangrijke rol spelen. Daarnaast hechten we als energiebewust architect ook veel belang aan de energiebehoefte van het te ontwerpen gebouw. Stap voor stap loodsen we van bij het ontwerp de bouwheer door het labyrint van de wetgeving en oplossingen en mogelijkheden hieromtrent. Uiteraard verliezen we reeds bij deze fase het budget niet uit het oog!

Ook in de uitvoering staan we de bouwheer bij in zijn relatie met de ingenieurs, aannemers en andere vakmensen. Steeds wordt in overleg met alle betrokken partijen gezocht naar de grenzen van de mogelijkheden om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. De zoektocht naar dit optimale resultaat moet men beschouwen als een reis, waarbij de dromen van de opdrachtgever centraal staan:

“Wanneer je een schip wilt bouwen, breng dan geen
mensen bij elkaar om hout aan te slepen, werktekeningen
te maken, taken te verdelen en het werk in te delen.
Maar leer de mensen te verlangen naar de eindeloze zee.”

Om een vrijblijvend gesprek over uw project aan te vragen kan U steeds contact met ons opnemen.